Życie ze smakiem
poniedziałek, 16 kwietnia 2012

Nie będzie to niestety post kulinarny, za co przepraszam wszystkie osoby, zaglądające do mnie w oczekiwaniu na nowości.

Nie będzie to też post pożegnalny, bo nie mam zamiaru likwidować bloga, ani też czynić postanowień co do jego zawieszania, odwieszania i tym podobnych procedur.

Winna jestem jednak wyjaśnienie moim stałym czytelnikom.

Toteż niniejszym to wyjaśnienie czynię.

Moja praca zawodowa ma taki charakter, że w okresie ponoworocznym, do maja, a czasem nawet do czerwca pochłania mnie absolutnie. Często jest tak, że na pracę doba za krótka, a tu jeszcze dom, rodzina i okazyjnie wyskakujące inne atrakcje. W poprzednich latach starałam się, oczywiście kosztem tych najcierpliwszych (czyli domowników), jednak istnieć w sieci mimo nawału obowiązków. Ten rok jest jednak zdecydowanie inny niż poprzednie. Dlatego mnie tu nie ma i nie wiem kiedy będę. Życie wokół mnie i mojej rodziny jakoś tak się nieoczekiwanie zmieniło, że dotknęło nas dość mocno i nie pozostawiło obojętnymi. Zaangażowaliśmy się w nowe projekty, które pochłaniają resztki naszego wolnego czasu. Nie narzekamy jednak, bo to co robimy obecnie, robimy dla nas samych, ale nie tylko. Takiej energii nie mieliśmy od lat. Chcemy ją wykorzystać.

Dziękuję Wam wszystkim, moim czytelnikom, którzy mimo braku zmian na blogu, wciąż mnie odwiedzają. Zaglądam tu razem z Wami, widzę Wasze wizyty i cieszę się jak z najprawdziwszych gości.

Pozdrawiam wszystkich i cieszę się, że jesteście.

Bake Bread for World Bread Day 2011
Durszlak.pl Mikser Kulinarny - przepisy kulinarnej blogosfery Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...